Anticelulit tretmani

Ericson VIB

Ericson laboratoire napravila je CELLULIT’ VIB visoko precizan tretman preoblikovanja, koji se bori sa dubinskom masnoćom i izglađuje površinu celulita. Ovo je novi šok tretman sa “ultrazvučnim efektom” a njegov nastanak je inspirisan praksom razbijanja masnih ćelija koja se koristi u estetskoj medicini u borbi protiv viška masti i celulita.

  • 60 minuta 3700,00 RSD

Vacuslim 48

Vacuslim 48 je profesionalni tretman mršavljenja i eliminacije celulita. Efekti su vidljivi već nakon prvog tretmana. Osim uklanjanja celulita i smanjenja obima tretirane regije tretman Vacuslim 48 zateže kožu, pospešuje izbacivanje tečnosti i razgradnju masnih naslaga, ima efekat limfne drenaže i poboljšava tonus kože.

  • 60 minuta 2500,00 RSD

Ultrazvuk

Sa ultrazvukom kao najboljim saveznikom, pomoću sonde ultrazvučnog aparata koju terapeut laganim pokretima pomera po površini kože, pripremamo celulitno složeno tkivo za predstojeći tretman. Na koži možete osetiti blagi prijatan pritisak, dok je ponekad vidljiva blaga hiperemija kože kao efekat duboke mikrocirkulacije. Ultrazvuk koji koristimo u salonu daje odlične duboke efekte na tkiva.

  • 30 minuta 1200,00 RSD

Vacuslim Inarie

Ubrzajte proces razgradnje masnih naslaga, oblikujte i zategnite telo, eliminišite celulit i na prirodan način eliminišite toksine iz svoj organizma uz pomoć masaže sa instrumentom Vacuslim Inerie, koja postaje svetski lider u tehnici masaže koja objedinjuje anticelulit i fitnes masažu. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.

  • 45 minuta 2500,00 RSD

Presoterapija

Presoterapiju, odnosno limfnu drenažu, preporučujemo svima kao preventivu u zaštiti svog zdravlja. Odlična je i za terapiju limfnih edema različitih vrsta. Tretira posledice neprestanih stresova, dugotrajnog sedenja, prekomerne telesne težine i nepravilne ishrane kao što su loša prokrvljenost tkiva – posebno nogu, zadnjice i stomaka, nakupljanje otpadnih produkata metabolizma, oticanje nogu i celulit. Drenažom se ubrzava protok limfe i krvi, dolazi do vazodilatacije s oslobađanjem histamina, izaziva se lokalna hiperemija, povećava se elastičnost i poboljšava izgled kože, ubrzava razmena materija i dolazi do opšte relaksacije i sedacije.

  • 30 minuta 1200,00 RSD

Zakaži termin

Napišite datum i vreme kada biste želeli da zakažete termin. Očekujte našu potvrdu na telefon ili e-mail.
Pogledajte našu ponudu iznad.
Da li imate još nešto da dodate?
Call Now Button