Masaža lica

Bavljenje sobom podrazumeva posvećivanje vremena i pažnje sopstvenom mentalnom i fizičkom zdravlju, vitalnosti organizma i svakako negovanju kože. Lice je veoma osetljiva regija, koja zahteva redovno negovanje, delotvorne preparate i najbolje tretmane iskusnih timova kozmetičara i masera. Da bi koža lica imala potrebnu svežinu, glatkoću i bila uvek besprekorno čista, savetuje se delotvoran tretman – najbolja masaža za žene i muškarce.

Koža lica izložena je različitim uticajima štetnih materija, vremenskim prilikama i temperaturnim oscilacijama, zbog čega joj je potrebno pružiti adekvatnu zaštitu tokom svih godišnjih doba. Pored delotvornih kremi, gelova i srodnih preparata namenjenih čišćenju i negovanju zdravog i blistavog izgleda kože, masaža lica savršena je preporuka za dame svih generacija. U kombinaciji sa nežnim i delotvornim pokretima prstiju i šaka, masaža lica protiv bora deluje vrlo preventivno na pojavu ovih nepravilnosti, kao i dubinsko pročišćavanje kože.

Specijalni i profesionalni pokreti deluju duboko ispod površinskog sloja kože, čak i do mišića, tkiva i kostiju, zahvaljujući čemu se obezbeđuju momentalna poboljšanja stanja tela, otklanja osećaj pritiska, ukočenosti i brojne druge pojave. Može se realizovati na različite načine, odnosno primenom nekoliko tehnika, koje se biraju u skladu sa stanjem mišića, intenzitetom bolova i regijom tela koja stvara probleme. Kako je vrlo važno da se povremeno praktikuje terapeutska masaža cena nije na visokom nivou, čak se obezbeđuju specijalne pogodnosti, akcijske cene i gratis tretmani.

Zašto je masaža lica prava regeneracija kože i tkiva?

Usled protoka godina i prirodnim procesom starenja, koža lica počinje da gubi svoj prvobitno mlad izgled, kao i tonus, a masaža može biti pravi izbor povratka svežine i blistavosti. Naime, koža nakon 25. godine počinje da gubi elastičnost, stvaraju se izumrle ćelije, usled čega proticanjem vremena može doći do pucanja, stvaranja pora i upornih bora, kao i mnogih drugih nepravilnosti.

Kako bi se povratio stari sjaj i podmlađen izgled, masaža lica savršeno deluje na regeneraciju tkiva, jačanje mišića lica i pročišćavanje bez vidljivih znakova starenja. Za svaki tip kože – normalnu i zrelu, masnu, suvu i mešovitu, kombinacija benefita koje daje masaža lica uz upotrebu delotvornih krema na biljnoj bazi sa značajnim udelom vode, prava je nega kakvu lice nenadmašno zaslužuje.

Spektar prednosti koje daje masaža lica protiv bora

Prirodna pojava, koju je mnogo lakše sprečiti nego kasnije otkloniti, jesu uporne bore. U pitanju su neravnine, linije i šupljine na koži lica i tela koje se javljaju usled starenja kože, gubljenja elastičnosti i izumiranja ćelija koje se sve sporije regenerišu. U tom pogledu, blagotvorna dejstva koja daje masaža lica protiv bora u kombinaciji sa kremama, gelovima i srodnim preparatima koje koriste iskusni timovi, stvaraju osećaj opuštenosti, relaksacije i kožu bez nepravilnosti. Zahvaljujući dubinskim delovanjem pokretima šaka na potkožno tkivo, pospešuje se cirkulacija i obezbeđuje „disanje“ sveže, čiste i blistave kože.

Istovremeno, uz preventivno delovanje na bore ili njihovo umanjenje, masaža lica pospešuje eliminisanje vode koja se zadržava između ćelija, što takođe otklanja otoke, podočnjake i druge srodne pojave. Masaža lica protiv bora pruža spoj estetske lepote i korisnosti, otklanjajući najupornije linije, nakon čega koža lica dobija potpuno podmlađen, odmoran i blistav izgled. Dejstvo masaže na same mišiće lica, tkiva i površinu kože obezbeđuje kvalitetno zatezanje koje je prvi korak ka podmlađenosti i samopouzdanju u svakoj deceniji odraslog doba.

Da bi jedina linija koja se primeti bila širok, blistav i osmeh zadovoljstva, masaža lica protiv bora pravi je izbor koji će doprineti i značajnom samopouzdanju kako žena, tako i muškaraca. Zahvaljujući snažnim i u isto vreme nežnim pokretima, masaža lica predstavlja spoj trenutaka u kojima se uživa i vraća svežina, blistavost, čistoća i podmlađen izgled kože, zbog čega se preporučuje kao kvalitetno provedeno slobodno vreme svakoga dana, ili bar nedelje.
Call Now Button