Individualan pristup i najbolji savet

Masaže

Bilo da vam je potrebno opuštanje od svakodnevnog načina života ili želite da se fokusiramo na bolno mesto, naše usluge kreirane su baš po vašim merama.

Terapeutska masaža

Umerenog inteziteta i prilagođena problemu koji se tretira, terapeutska masaža omogućiće vam da se lakše izborite sa hroničnim bolovima koji su posledica povreda, ili nagomilanog stresa.

 • 30 - 45 minuta 1500,00 RSD

Masaža dubokih tkiva - Sportska masaža

Želite da sprečite povrede ili se oporavite od istih, regenerišete mišiće za sledeći trening? Legacy je najbolja podrška ka vašem sportskom uspehu. Iskustvo i stručnost skupljana tokom 2 decenije našeg rada s vrhunskim i uspešnim profesionalnim sportistima, paraolimpijcima i rekreativcima, garantuje vam profesionalni pristup. Tehnika uključuje pokrete koji se koriste i tokom klasične masaže, ali se najviše fokisiramo na vaša bolna i napeta područja tela, koristeći sporije pokrete jačeg pritiska.

 • 30 - 60 minuta 1500,00 RSD

Relax Masaža

Živiš užurban život pun stresa? Relax masaža celog tela idealna je za redukciju stresa i opuštanje. Prepusti se sjajnom osećaju koji svi osete tokom ove masaže. Laganim pokretima uvodimo vas u stanje potpune relaksacije. Mirišljave sveće, eterična ulja , tiha opuštajuća muzika i nežno svetlo, učiniće da se vaše telo regeneriše, i uspostavi pravilan balans i tok. Prepustite se tehnici koja će opustiti vaše telo, ali i um. Zakažite sastanak sa mestom koje ne poznaje stres.

 • 60 minuta 2700,00 RSD

Antistres masaža

Antistres masaža je kombinacija terapijske masaže leđa i opuštajuće masaže. Pored toga što pomaže u ublažavanju stresa, antistres masaža se koristi za uspostavljanje ravnoteže, ali i za uklanjanje napetosti i bolnih stanja. Redovna masaža omogućiće vašem organizmu da se oslobodi od stresa, pojačaće Vaš imunitet i povećati sekreciju serotonina (hormona sreće).

 • 60 minuta 3000,00 RSD

Masaža svećama

Holistička masaža koja se svrstava u prirodnu medicinu. Nakon paljenja, sveća se pretvara u fino, svilenkasto ulje koje ima višestruke koristi za vašu kožu. Koža se zateže, postaje glatka. Sveća je mešavina prirodnih biljnih voskova, biljnih butera i esencijalnih ulja, te mirisom eteričnih ulja dobijate i aromaterapiju.

 • 60 minuta 2900,00 RSD

Anticelulit masaža

Uverite se da prava anticelulit masaža ne boli. Koristimo pokrete koji nisu bolni, dok su rezultati višestruko bolji, brži i trajniji nego kod bolnih tretmana. Tretmani su veoma delotvorni i kod toniziranja, veće čvrstoće i sjaja kože i za poboljšanje cirkulacije. Anticelulit masažom zamor nestaje i snaga se vraća. Regeneracija ćelija se aktivira, tkiva se dekontaminiraju, cirkulacija krvi raste, protok limfe poboljšava i venski zastoj se smanjuje.

 • 30 minuta 1400,00 RSD

Masaža u paru

Ovaj tip masaže pružiće vam jedinstveno zajedničko iskustvo, bilo da želite da ga podelite sa partnerom, prijateljem ili kolegom. Pronađite vaš savršen par i zajedno se prepustite uživanju.

 • 60 minuta 4500,00 RSD

Zakaži termin

Napišite datum i vreme kada biste želeli da zakažete termin. Očekujte našu potvrdu na telefon ili e-mail.
Pogledajte našu ponudu iznad.
Da li imate još nešto da dodate?

Društvene mreže

Zakaži svoj termin

Radno vreme

 • Ponedeljak 11:00 - 19:00
 • Utorak 11:00 - 19:00
 • Sreda 11:00 - 19:00
 • Četvrtak 11:00 - 19:00
 • Petak 11:00 - 19:00
 • Subota 09:00 - 16:00