PROFESIONALNI TRETMANI HIDRATACIJE

FLASH HYDRADERM Flash Hydraderm je tretman koji dubinski hidrira kožu sa brzim i efikasnim delovanjem. Bogat aktivnim sastojcima, ovaj tretman pruža duboku hidrataciju koži. Kombinacija Hydratherm koncentrata i maska bogata Vodom od Jabuke obnavlja hidrolipidni film kako bi se povratio optimalan nivo hidratacije. Koža je rehidrirana, meka i sjajna.

  • 90 minuta 5500RSD

Tretman hidratacije lica – inovativna nega koju koža nenadmašno zaslužuje

Lepa i negovana koža lica i tela ideal je kojima teže sve generacije ljudi, kako žena, tako i muškaraca. Lice je vrlo osetljivo na uticaje sunčeve svetlosti, čestica i materija, stranih tela i čak dodira, zbog čega je svako ulaganje vremena i truda za besprekoran izgled od neprocenjivog značaja. Pravilno negovanje podrazumeva posvećivanje pažnje čišćenju kože uz proverene preparate renomiranih proizvođača i delotvorne tretmane čiji benefiti se prepoznaju već sa prvom upotrebom. Stepen hidriranosti kože veoma je značajan aspekt ukupnog zdravlja i krucijalan element blistavosti, svežine i izgleda koji pleni, zbog čega je neophodno pratiti stepen isušenosti, kao i masnoće lica, ali je još bitnije delovati preventivno savremenim metodama zaštite od pojave nepravilnosti. 

Hidratacija kao pojam podrazumeva stepen vlažnosti kože, koja usled isušivanja i raznovrsnih posledica dolazi u stane dehidriranosti i potrebama za značajnim dodatkom vode. Po svom prirodnom sastavu, lice i telo sadrži više od polovine vode, zbog čega je gubitak svake količine neophodno nadoknaditi kvalitetnom negom.  Tretman hidratacije lica podrazumeva kombinovanje pokreta i preparata poznatih stranih proizvođača, potpuno neinvazivnom i bezbolnom metodom koja prija koži. Upotreba najboljih preparata koji su poznati na planetarnom nivou, kao što su brendovi Juliette Armand i Academie scientifique de beaute, namenjeni su savršenom delovanju tretmana hidratacije bez izuzetka.

Benefiti koje koži pruža tretman hidratacije lica – za blistavost, svežinu i zdrav izgled

Tretman hidratacije lica preporučuje se svima, kao delotvoran način održavanja vlažnosti kože i nadoknađivanja izgubljene količine vode. Prilikom hidriranja u svim procesima, neizostavno je prisustvo molekula vode, koji se kombinuju sa drugim materijama i česticama kao što su joni. Za maksimum rezultata tretmana podrazumeva se upotreba preparata koji su kreirani na prirodnoj bazi, uz učešće od gotovo 90% vode. Da bi se posvetila pažnja redovnoj nezi i koži priuštila potrebna hidratacija, važno je razviti svest o značaju ovog tretmana. Naime, tretman hidratacije kože lica unapređuje i osvežava njenu površinu, kao i celokupnu teksturu, otklanjajući suvoću, grube naslage i brojne nepravilnosti. Opuštajući mišiće stvara osećaj relaksacije, nežnosti i mekoće, što je važan element uživanja u samom tretmanu koji se profesionalno realizuje, kao i blagotvornim efektima nakon izlaska iz salona. Neinvanzivna metoda omogućava da ovaj tretman bude svima dostupan i predviđen za sve tipove kože i generacije, usporavajući proces stvaranja pora i dubokih bora, zatim pucanja i posledice koja se ne može ispraviti – a to je vidno starenje lica. 

Ukoliko je koža dehidrirana, odnosno suva i beživotna, sklona je stvaranju nepravilnosti kao što su akne, mitiseri, a naslage masnoće mogu se taložiti ne samo na „T“ zoni – čelu, nosu i bradi, već i celokupnoj površini lica. Da bi se to predupredilo uz snažno preventivno delovanje, savetuje se neinvazivni tretman hidratacije lica, u čijim fantastičnim dejstvima će se uživati duži vremenski period. Naravno, u skladu sa preporukom vrhunskih kozmetičara, tretman se povremeno i u skladu sa potrebama kože ponavlja. Kako su preparati brendova Juliette Armand i Academie scientifique de beaute sačinjeni od najvećeg procenta vode, neinvazivna metoda u kombinaciji sa prirodnim sastojcima pogodna je za intenzivno ponavljanje, bez čekanja i odlaganja. Hidrirana koža nakon profesionalnog tretmana je nežna i glatka na dodir, ima prirodnu boju, svežinu i blistavost koja pleni, čak i bez grama šminke. Takođe, prethodno je detaljno i temeljno očišćena, kako bi svaka pora „disala“ i dobila maksimum prirodnih materija u predelu lica. 

Način na koji se realizuje tretman hidratacije lica – neinvazivna i delotvorna tehnika

Da bi se sproveo tretman hidratacije lica zakazuje se detaljan pregled radi uspostavljanja stanja kože i definisanja potrebne nege u određenom vremenskom periodu. Metoda je potpuno neinvazivna, delotvorna i zasniva se na upotrebi prirodnih preparata, koji dubinski prodiru ispod površine kože, čineći je čistom, glatkom i hidriranom. Uz povećanje stepena vlažnosti, lice dobija potrebnu svežinu, umanjuju se nepravilnosti na koži, dok se garantuje i osećaj zategnutosti, mladolikog i sjajnog izgleda. Profesionalni tim koristi renomirane brendove za prvobitno čišćenje lica, a zatim i preparate koji su zaduženi za besprekornu hidrataciju. Tretman hidratacije leca predlaže se tokom čitave godine, a posebno u vrelim, letnjim danima. Naime, leto i uživanje u sunčevoj svetlosti, na moru i bazenu, kao i uz intenzivniju upotrebu solarijuma čini kožu suvom, osetljivom i dehidriranom, zbog čega je pravilna nega i nadoknađivanje izgubljene vlažnosti imperativ. 

Delotvorni tretman podrazumeva dubinsko delovanje ispod površine kože uz upotrebu prepoznatljivih, prirodnih preparata i čitav spektar masaža. Najčešće, uz uljane i kremaste, hranljive i delotvorne preparate kao što su ampule, serumi, gelovi i druge srodne teksture, koža je pogodna za pokrete masiranjem i inovativne uređaje, koji na bezbolan način stvaraju čaroliju nege i blistavosti. Razvoj svesti o značaju hidratacije kože prvi je korak za uviđanje delotvornih efekata koje pruža moderan tretman, a prvi pogled na lice nakon hidratacije obezbeđuje osećaj zadovoljstva i samopouzdanja. U zavisnosti od potreba, sam tretman hidratacije lica traje do 60 minuta, uz relaksiranost, masažu i najbolje francuske preparate. Važno je pomenuti da je hidriranost kože važan deo „antiage“ tretmana, zbog čega su tretmani posebno omiljeni damama. 

Tretman hidratacije lica važan je element nege, ali i otklanjanja brojnih nepravilnosti na koži. Utiče preventivno na starenje i čini kožu svežom, čistom i blistavom, bez naznaka bora, proširenih pora, akni, mitisera i drugih neželjenih pojava. Renomirani salon realizuje tretman hidratacije lica svetski poznatim preparatima, koji obuhvataju linije za čišćenje, specijalne ampule, maske, kreme, gelove i druge kategorije proizvoda, kreiranih na prirodnoj bazi i sa udelom vode od čak 90%. Prirodni sastav preparata obezbeđuje adekvatnu negu svim generacijama i stanjima kože, sa višestrukim benefitima i dejstvima zbog kojih se klijenti uvek vraćaju pouzdanom i proverenom partneru.

Renomirani proizvođači preparata koji se upotrebljavaju prilikom realizacije tretmana garantuju maksimum benefita i prepoznatljiva dejstva u kratkom vremenskom roku. Brendovi Juliette Armand i Academie scientifique de beaute, zaduženi su da svaki tretman hidratacije lica bude uspešan i delotvoran, dok su metode masiranja i dubinskog prodiranja ispod površine kože potpuno bezbolne, relaksirajuće i opuštajuće u svakom trenutku. Rezultati tretmana vidljivi su odmah nakon realizacije, dok je osmeh zadovoljstva klijenata naš zaštitni znak i najznačajniji element ponosa i uspeha. Obezbedite Vašoj koži negu kakvu zaslužuje, uz proverene preparate, vrhunski tim profesionalaca i tretmane koji su provereni, inovativni i delotvorni bez konkurencije. 

Call Now Button