Individualan pristup i najbolji savet

Usluge

Relax masaže

Laganim pokretima uvodimo vas u stanje potpune relaksacije. Mirišljave sveće, eterična ulja , tiha opuštajuća muzika i nežno svetlo, učiniće da se vaše telo regeneriše, i uspostavi pravilan balans i tok. Prepustite se tehnici koja će opustiti vaše telo, ali i um. Zakažite sastanak sa mestom koje ne poznaje stres.

Specijalni tretmani

Specijalni tretmani podrazumevaju masažu stopala, masaža toplom školjkom, masaža specijalnim toplim voskom.

Terapeutske masaže

Terapeutskom masažom rešavaju se problemi svakog klijenta ponaosob. U skladu sa kliničkom slikom pacijenta, vrši se odabir najadekvatnije tehnike kojom se tretira klijent u okviru tretmana. Ova vrsta masaže najčešće se primenje kao tretman posle povreda kao što su uganuća, iščašenja, prelomi, kao i u postoperativnom toku.

legacy masaže, masaže, masaže beograd, masaže celog tela

Legacy Specijal

Podrazumeva ne samo običnu masažu za Vaše dete, već uz ovu uslugu dobijate i nešto što je mnogo važnije za razvoj Vašeg deteta. Naime, masaža za decu u okviru Legacy specijala omogućava praćenje rasta i razvoja deteta, njegove posture, razvoj kičme, i predočavanje deformiteta.
Legacy Specijal obuhvata još i masažu za rešavanje glavobolje.

Deep Relax masaže

Umirite napetost iz umornih, preopterećenih mišića. Dubinski efekti ove masaže odlični su kako bismo olakšali oslobađanje toksina, otklonili hronične bolove i umirili napetost tela.

Tretmani tela

Nakon vrelih letnjih dana, omogućite vašoj koži hidrataciju tretmanima koje smo osmislili baš za vas. Vašoj koži prijaće masaža kakao buterom, shea buter i kafa, malina piling i pakovanje.

Anticelulit tretmani

Uverite se da prava anticelulit masaža ne boli. Koristimo pokrete koji nisu bolni, dok su rezultati višestruko bolji, brži i trajniji nego kod bolnih tretmana. Tretmani su veoma delotvorni i kod toniziranja, veće čvrstoće i sjaja kože i za poboljšanje cirkulacije. Anticelulit masaža ima kumulativni efekat. Njom se toksini i nečistoće eliminišu, te se tako direktno olakšava gubitak težine i obezbežuje dobrobit za čitav organizam.

Aparaturni tretmani lica - RF

Radiotalasni lifting RF – Za održavanje mladolikog izgleda presudno je prisustvo kolagena i elastina u koži. Već od 25.te godine značajno se smanjuje stvaranje kolageno – elastične strukture, koža počinje da se opušta i stvaraju se prve bore. Radiotalasi toplotnim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, što dovodi do momentalnog zatezanja kože, tako da se efekat liftinga vidi odmah nakon prvog tretmana.

Aparaturni tretmani

Obuhvataju razne vrste procedura koje se sprovode pomoću najsavremenijih aparata. Takvi tretmani podrazumevaju izlaganje delova tela elektrostimulaciji, kavitaciji, vakuumu, ultrazvuku, mezoporaciji i drugim programima radi zatezanja i regeneracije kože, skidanja masnih naslaga i eliminacije celulita, u skladu sa protokolima.

Masaže lica

Sa godinama mišići našeg lica slabe, gube svoj volumen, elastičnost i ne drže kožu uz kosti glave tako čvrsto. Dobre vesti su – mišići lica mogu da se podmlade uz pomoć masaže. Dozvolite vašim mišićima lica da se podmlade.

Sigurni smo da ste pronašli nešto čime ćete obradovati sebe. Sada je vreme da pogledate naš cenovnik i zakažete tretman.

Zakaži termin

Napišite datum i vreme kada biste želeli da zakažete termin. Očekujte našu potvrdu na telefon ili e-mail.
Pogledajte našu ponudu iznad.
Da li imate još nešto da dodate?
Call Now Button