Priča o nama

Legacy je naše nasleđe!

Priča o nama kreće prilično davno, naši prijatelji kažu da je jako interesantna pa rekoh da je ispičam i Vama. Pre oko 20 godina naš otac koji je po profesiji anesteziolog, a pre svega veliki zaljubljenik u sport posle povratka iz inostranstva započinje našu malu avanturu. Njegova velika strast kao što rekoh je sport počinje da radi u oblasti oporavka sportista nakon povreda, ubrzo postiže zapažene rezultate svojim metodama rada, koje kasnije prenosi na nas.

Kao prvo pojačanje stiže Zorana 2002. po profesiji fizioterapeut, nju krasi jedna osobina koju jako ceni i kod drugih a to je konstantna želja za usavršavanjem te non stop ima nove ideje o kursevima, obukama, seminarima na koje treba ići, načinu na koji bi mogli nešto unaprediti i ona uglavnom dolazi na ideje koje tretmane bi trebali još da uvedemo u ponudu.

Nakon nekoliko godina našoj maloj družini se pridružuje i Hristina najmlađa od tri sestre. Najmlađa neki bi rekli i najluđa ja kažem najambicioznija po profesiji je pored fizioterapeuta odlučila da se oproba i u drugoj sferi pa nakon završenih studija upisuje DIF i završava, tako da naš tim sada upotpunjuje i profesor sporta i fizičkog vaspitanja. Takodje može da se pohvali brojnim seminarima, kursevima, obukama kako iz oblasti fizioterapije tako i iz oblasti nege lica i tela, poslednjih par meseci posebna sfera njenog interesovanje jeste nega lica te se sad edukuje u tom pravcu, zašto da ne završila je srednju medicinsku/ kozmetičar-estetičar.

Imamo još jednu sestru zove se Ivana retko je viđate na našim objavama ali to ne znači da i ona ne učestvuje u stvaranju ove priče, jedino nije iz struke ali aktivno učestvuje u svim dogovorima, pregovorima itd ona je nešto kao naš glas razuma ume da nas prizemlji kad preteramo. Ekonomista po stuci pa vam je jasno šta ona radi.

A tu je i mama ona je onaj tehnički deo ali možda i najbitniji znate već kako to funcioniše…šta ima da se jede…gde su nam deca…da li su čisti peškiri, a osušeni. Ali sve u svemu kad su sve karike na broju tad najbolje funkcionišemo svi.

0 +
Godina iskustva
0 +
Vrsta tretmana
0 +
Nagrada
Call Now Button