Priča o nama

Legacy je naše nasleđe!

U Legacy-ju, verujemo u stručnost, posvećenost i personalizovane tretmane. Naša priča počinje pre više od dve decenije, kada je naš osnivač, anesteziolog sa posebnim interesovanjem za sport, odlučio da započne svoju misiju u oblasti oporavka sportista nakon povreda. Sa svojim bogatim znanjem i iskustvom, brzo je postao prepoznat po svojim efikasnim metodama rada.

Sa željom da proširi naš tim, 2002. godine pridružila nam se Zorana. Njena stalna posvećenost unapređenju prakse i istraživanju novih tehnika čini je ključnim članom našeg tima.

Nakon nekoliko godina, naš tim je dobio novo osveženje  Hristinu, najmlađe od tri sestre. Iako je po nekima najluđa, ja je smatram najambicioznijom. Pored svoje profesije u fizioterapiji, Hristina je odlučila da istraži i druga područja. Nakon završenih studija iz oblasto sporta i fizičkog vaspitanja. Impresivno je koliko se Hristina posvetila dodatnom usavršavanju – prošla je kroz mnoge seminare, kurseve i obuke kako iz oblasti fizioterapije, tako i iz oblasti nege lica i tela. U poslednjih nekoliko godina, svoju pažnju je posebno usmerila na negu lica, gde se intenzivno edukuje. Njen doprinos našem timu je neprocenjiv, a njena stručnost i posvećenost dodatno obogaćuju našu ponudu. A da ne zaboravimo, Hristina je takođe završila srednju medicinsku školu i stekla zvanje kozmetičara-estetičara.

U Legacy Salonu, svaki tretman je pažljivo osmišljen kako bi odgovarao individualnim potrebama naših klijenata. Koristimo najkvalitetnije proizvode i najnovije tehnike kako bismo postigli izvanredne rezultate. Naš cilj je da svaki klijent dobije najbolju moguću negu i tretmane.

Naša priča je priča o stručnosti, posvećenosti i neprekidnom napretku. U Legacy Salonu, vaše zdravlje i lepota su naša strast, i radujemo se što možemo da vam pružimo najbolju moguću uslugu. Zato dozvolite da se pobrinemo za vas i vašu kožu, i doživite razliku koju stručnost može doneti. Dobrodošli u Legacy Salon – mesto gde se lepota susreće sa stručnošću.

0 +
Godina iskustva
0 +
Vrsta tretmana
0 +
Nagrada
Call Now Button