Nasledje koje potvrdjuje kvalitet

Legacy HAZ IT  je porodični posao kojim se bavi jedan tata Zoran koje svoju ljubav i znanje prema poslu ostavlja u nasleđe svojim ćerkama; legacy=nasleđe. HAZ IT je sastavljen od početnih slova tri Zoranove ćerke i njegove dve unuke. Sad je već malo jasnije, zar ne? 🙂

Prisvojile smo sva znanja i veštine kojima raspolaže naš tata i zato za sebe možemo da kažemo da smo tim diplomiranih fizioterapeuta sa dugogodišnjim iskustvom u radu. Porodični posao je za nas bio zajednički cilj, pa smo se pored svih nasleđenih znanja dodatno edukovale i usavršavale tokom školovanja kako bismo kvalitet usluga podigle na najviši nivo profesionalizma. Danas se posebno ponosimo kvalitetom terapeutskih masaža koje se nalaze u ponudi Legacy salona, a s ciljem da Vam pomognu da se oslobodite bola u leđima, vratu i ramenima, da se rešite glavobolja, ali i da se brže oporavite od svih vrsta povreda.

Još jedno pitanje sa kojim se često susrećemo 🙂 Da li je to slovna greška u našem imenu? Ne, Legacy HAZ IT je pažljivo osmišljeno ime koje govori dosta o nama, a sada ćete saznati o čemu se radi.

Kao što smo već istakli, ovo je porodični posao kojim se bavi jedan tata Zoran koje svoju ljubav i znanje prema poslu ostavlja u nasleđe svojim ćerkama; legacy=nasleđe. HAZ IT je sastavljen od početnih slova tri Zoranove ćerke i njegove dve unuke. Sad je već malo jasnije, zar ne?

Potvrda kvaliteta i uspeha našeg poslovanja jeste to što smo ove godine otvorili treći salon u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 146/1. Salon na Bežanijskoj kosi je otvoren početkom prošle godine, u martu 2020.godine, sa idejom da se radi na rehabilitaciji sa akcentom na oporavku sportista od povreda. Međutim, kako to uglavnom i biva, naš put je ubrzo pronašao novi pravac i odlučili smo se da poštujemo želje naših klijenata i da ujedinimo rehabilitaciju, tretmane tela i beauty tretmane i sve to uvrstimo u našu ponudu na novoj lokaciji.

Naš cilj je bio prvenstveno da našim klijentima, kako ženama tako i muškarcima, obezbedimo da imaju sve željene usluge na jednom mestu ili prostije rečeno – da spojimo lepo i korisno. Tako je nastala ideja da se proširimo, a mi smo je sproveli u delo početkom aprila 2021., otvorivši salon na adresi Bulevar Arsenija Čarnojevićia 146/1.

Nove usluge

Pored raznovrsnih masaža i mnogobrojnih tretmana tela i lica koje ste do sada mogli da pronađete kod nas, tu je i niz novih usluga koje Vas sada čekaju na našoj novoj adresi. To su usluge šminkanja, manikira i pedikira i depilacije. Od sada ćete kod nas imati priliku da uživate u rezultatima koje daje maderoterapija, kliolipolizu, kao i najnoviji tretmani lica kao što su mezoporacija i hidroabrazija.

Metodologija rada?

Ono što nikako ne smemo da zaboravimo da napomenemo je da su u našim salonima zaposleni školovani fizioterapeuti, kozmetičari i estetičari. Jako nam je važna stručnost našeg tima i trudimo da se da svakodnevno nadograđujemo naša znanja i pratimo sve novitete i promene na ovim poljima. Kao i u svakom radnom okruženju, timski duh i sloga su osnova dobrog poslovanja, a u našem kolektivu nikad ne manjka zajedništva, saradnje i dobre energije.

Po čemu se izdvajamo od drugih?

Uh, možda i najteže pitanje do sada. Ne zato što se ni po čemu ne izdvajamo, nego zato što volimo da naši klijenti pričaju umesto nas. Uvek se trudimo da i pored mnogo posla zadržimo osmeh, dobru atmosferu i to prenesemo na svakoga ko uđe u naš salon. Ono što bismo posebno izdvojili kada je u pitanju naš rad jesu specifične metode fizioterapeutskih masaža, rešavanje problema uz adekvatne masaže i rehabilitaciju nakon sportskih povreda. Pored stručnosti, uvek se trudimo da se posvetimo svim našim klijentima podjednako i da ljudi prepoznaju našu ljubav prema poslu.

Naš cilj je da porodičnom atmosferom svaku Vašu posetu našem salonu učinimo što prijatnijom, zato Vas srdačno pozivamo da se upoznamo na nekoj od sledećih lokacija: Partizanske avijacije 37 ili Bulevar Arsenija Čarnojevića 146/1 , a svoje termine možete zakazati već danas online.
Radujemo se upoznavanju!

Vaš, Legacy HAZ IT