Baby shower u Legacy HAZ IT salonu – zabava u kojoj i beba uživa

Zamislite baby shower sa svojih deset najboljih drugarica uz omiljene koktele, muziku u pozadini tokom tretmana lica, masaže, spa pedikira i manikira. To je događaj u kom je uživala buduća mama, njene drugarice, ali i beba u maminom stomaku dok ispija mocktail i odmara na pedikiru. 

Tradicionalni običaj organizacije Babina 40 dana nakon rođenja bebe i kod nas postaje sve manje aktuelan, menja ga Baby shower preuzet iz američke kulture kada je buduća mama spremnija da ugosti svoje drugarice i porodicu kako bi priredili jedan lep doček bebi koju očekuje. 

Margarita, Cuba libre, Mojito, Gin tonic i Daiquiri su neki od koktela koji su se pili na poslednjem baby shower događaju koji smo organizovali u Legacy HAZ IT salonu. Spa pedikir i masaža lica su prvi tretmani uz koje su koktele ispijale drugarice buduće mame. Uz manikir je bilo najviše priče, a relax masažom je završeno ovo prelepo druženje. Mama je spremna za novu avanturu, a tetke odmorne da pripomognu kad god zatreba da se pričuva beba. 

Mi volimo da kažemo da mama slavi pre, a tata nakon rođenja deteta. Zato smo u Legacy HAZ IT salonu osmislili novi koncept ovog događaja. Imajući u vidu da je buduća mama umorna i uplašena pred termin porođaja naš cilj je da joj baby shower učinimo što lepšim i opuštenijim. 

Kako to izgleda kada buduća mama i njenih deset drugarica dođe u Legacy HAZ IT i provede nekoliko divnih i nasmejanih sati? U Legacy salonu je već sve pripremljeno. Neodoljivi dezerti na samom ulazu u salon uz piće dobrodošlice čine da se svi gosti osećaju veoma prijatno. Na samom ulazu je prelepo dekorisan slatki sto koji su pripremili u Medenom kutku, koktele pripremaju dvojica barmena Moodsetters tima, zaduženih za lepo raspoloženje gošći koje pristižu. 

Nakon malog posluženja, darivanja poklona budućoj mami i divnim čestitkama, Legacy HAZ IT tim upoznaje gošće sa tretmanima u kojima će tog dana uživati. Za to vreme se u improvizovanom baru čuje šejker i zveckanje leda dok barmeni pripremaju koktele, a kadice za pedikir već su napunjene toplom vodom, voćem i cvetićima. Zabava može da počne! 

Budućoj mami je posvećeno najviše pažnje i zato ona ispija bezalkoholni koktel u preudobnoj Legacy stolici za pedikir. Drugarice su sve pristigle i donele poklone za bebu kojoj se mesecima raduju. 

Lagacy HAZ IT tim je na događajima posebno raspoložen, a kako i ne bismo bili uz ovako lepe povode?

Ukoliko želite da svoj dan provedete u našem salonu, pošaljite nam upit, a neko iz našeg tima će Vam u najbržem mogućem roku poslati ponudu i nekoliko zanimljivih ideja kojih ćete se prisećati i na svakom rođendanu bebe koju čekate. 

Vaš Legacy HAZ IT tim!

Call Now Button