Organizacija događaja u LEGACY HAZ IT salonu

Zajedno sa novim prostorom pored novih usluga koje se od početka meseca mogu pronaći na našoj novoj adresi, vreme je da Vam predstavimo još jedan novitet. U Legacy HAZ IT  salonu je od sada moguće zakazati proslavu Vama važnih životnih trenutaka i to na najbolji mogući način – opuštanjem i uživanjem.

Ako ste razmišljali gde i na koji način možete proslaviti malo drugačiji rođendan, devojačko veče, baby shower ili organizovati beauty retreat događaj sa svojim koleginicama, upravo je naš salon pravo mesto za to! 

Zašto? Ako se odlučite da organizujete događaj u našem salonu, ne postoji razlog da se brinete oko vremenske prognoze, količine hrane i pića, a relaksacija, uživanje i druženje je upravo ono na šta se stavlja najveći akcenat.

Vrlo jednostavno – naš glavni cilj je vaše uživanje. Naš stručni tim je tu za vas da begom od svakodnevnog stresa i obaveza Vama važan dan učini posebnim i potpuno drugačijim od onoga na šta ste navikli. Usluge koje nudimo su posebno osmišljene i ukombinovane kako bi omogućile najviši stepen hedonizma za celu ekipu. Potrudili smo se da osluškivanjem potreba naših korisnika stvorimo program višesatnog opuštanja na kom vredno rade svi naši zaposleni.

Proslava rođendana

Nemate ideju kako biste proslavili svoj rođendan, a kućne žurke i druženja u kafićima su vam već nekoliko puta ispričana priča? Kako Vam zvuči da svoj dan proslavite tako što ćete sebi i prijateljima prirediti relaksaciju i odmor? Za Vašu rođendansku proslavu smo osmislili uživanje u čak četiri usluge koje se nalaze u našoj ponudi. Pored tretmana lica i tela, druženje sa vašim gostima je upotpunjeno uživanjem u koktelima čiji ukus upotpunjuje slatko i slano posluženje. Apsolutno smo saglasni da svaka slavljenica, kao i njeno društvo zaslužuje tretman posle kog će se osećati kao prava kraljica. Zato su spa pedikir, masaža lica, spa manikir i relax masaža uz Mojito ili Cuba libre savršen način da sa prijateljima proslavite svoj dan. 

Organizacija devojačke večeri

Pored malih i velikih briga, neplaniranih problema i stresova koji su prisutni tokom svake organizacije venčanja, odabira venčanice, spiska gostiju, dekoracije, muzike i još milion obaveza koje sa sobom nosi ovaj veliki dan, devojačko veče je stvoreno za uživanje. 

Dok uživate u spa pedikiru i ćaskate sa svojim najbližim drugaricama, sabirate utiske oko organizacije u prethodnih nekoliko meseci – dobijate omiljeni koktel i tada shvatate da je za venčanje apsolutno sve pripremljeno, a mlada je zaslužila da za svoj veliki dan bude odmorna – za taj deo će se pobrinuti Legacy HAZ IT tim. 

Bilo da je buduća kuma ili mlada zadužena za organizaciju ovog događaja važnog za svaku devojku, dobra zabava je važna. Najbolja garancija dobre zabave jeste uživanje u čak četiri tretmana koji se nalaze u našoj svakodnevnoj ponudi. 

Dužina tretmana je prilagođena tako da svaka devojka ima priliku da podjednako uživa. Pored tretmana lica i tela, važan faktor hedonizma i dobre zabave jeste koktel majstor koji priprema vaše omiljene koktele koji upotpunjuju ovo iskustvo.

Baby shower

Jedna umorna, srećna i uplašena buduća mama i njene drugarice koje zajedno sa njom prolaze sva raspoloženja, osećanja i stanja su odlučile da prirede sebi jedan dan oduška i uživanja. Tata će imati priliku da slavi kad se bebac rodi, a mama je zaslužila da to proslavi pre porođaja, zar ne?

Nakon porođaja, žena svu energiju i brigu o sebi sada preusmerava ka bebi i zato je baby shower savršen za relaksaciju i odmor pred velike promene koje slede.

Buduća mama i njene drugarice imaju priliku da uživaju u čak četiri tretmana lica i tela, ukusnoj hrani i koktelima po izboru. Dok drugarice piju svoj omiljeni koktel, za buduću mamu se sprema moctail, potpuno isti ukus njenog omiljenog koktela, samo bez alkohola kako bi i beba mogla da se opusti.

O tome kako smo se proveli na prethodnom Baby shower događaju, pročitajte na našem BLOG-u.

Beauty retreat događaj

Imate želju da odvedete svoje kolege i poslovne saradnike na druženje i bolje upoznavanje van posla? Imamo jedan zanimljiv predlog za vas, organizacija Beauty retreat događaja u našem salonu. Beauty retreat događaj predstavlja beg od svakodnevnice s ciljem opuštanja i nege tela tokom boravka u Legacy HAZ IT salonu. Ovakav koncepta događaja podrazumeva potpuni osećaj hedonizma uz tretman hidratacije lica, manikira, pedikira i relax masaže.

Naš stručni tim je zadužen za realizaciju i organizaciju celokupnog događaja, a na vama je samo da uživate.

Upit za ponudu nam možete poslati klikom na sledeći link, a mi ćemo Vam u najkraćem roku poslati ponudu u skladu sa Vašim zahtevima.

Call Now Button